H.Mehmet Ofluoğlu Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin, başarılarını artırmak, öğrenmeyi öğretmek, öğrendiklerini sorgulamak, çağdaş dünyanın üretken bir bireyi olarak yetiştirmek,ulu önder Atatürk’ün “Büyük Türkiye” idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde “fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür” nesiller yetiştiren bir okuluz.

Misyon: Tüm öğrencilerimiz ilgi duydukları ve yetenekli oldukları alanlara yönelmelerini, dolayısıyla severek, isteyerek seçecekleri ve mutluluk duyacakları bir mesleğe yönelerek bir yüksek öğretime yerleştirilmeye hak kazansınlar,

Başarılar: Bu benim esemerim adlı proje yarışmasına projemiz ilde sergilendi.(2012) Voleybol kız takımımız ilçe birincisi olundu.(2012) Trabzon geneli yapılan şiir yarışmasında öğrencimiz dereceye giridi (2012) Milli Eğitim Bakanlığı´nın Türkiye genelinde ilköğretim yıldızlar seviyesinde düzenlediği futbol turnuvasında bölge birincisi olundu. (2011)

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://hmofluogluortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ORTA MAH. DR.AZMİ OFLUOĞLU SK. NO: 8 DÜZKÖY / TRABZON

Yerleşim Yeri - Orta Mahalle düzköy Trabzon

Adres - ORTA MAH. DR.AZMİ OFLUOĞLU SK. NO: 8 DÜZKÖY / TRABZON

Ulaşım İlçeye her saat başı ulaşım mevcuttur. Okulumuzun öğretmen servisi mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçemiz il merkezine 39km mesafededir. Ulaşım toplu taşıma araçları ile 59 dk. civarı tutmaktadır. Düzköy - Akçabat arası 15-20 dk arasındadır.