BİRİNCİ DÖNEMİN SON DERS ZİLİ BUGÜN ÇALDI

BİRİNCİ DÖNEMİN SON DERS ZİLİ BUGÜN ÇALDI

19.01.2024 34

2023-2024 eğitim-öğretim yılı 1.döneminin sona ermesiyle birlikte öğrencilerimiz karnelerini aldılar. İlçe Kaymakamımız Sayın Uğur SAVAŞ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bülent ALTUNTAŞ da karne törenimizde yer aldı. Sınıfları gezerek öğrencilerimize karnelerini dağıtan Kaymakamımız Sayın Uğur SAVAŞ öğrencilere tatilde bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

Karne törenimizin ardından çeşitli kategorilerde başarı gösteren öğrencilere hediyeleri takdim edildi. 2023-2024 Eğitim Öğretim Dönemi Trabzon Okul Sporları İl Judo Yıldız Kızlar Müsabakaları sonucunda kilolarında il birincisi olan Ahsen YILDIRIM ve Ayşe Narin BAYKAN; Trabzon Okul Sporları İl Kort Tenisi Yıldız Kızlar Müsabakaları sonucunda çiftler kategorisinde il ikincisi olan Asya Ceren AKPUNAR ve Sudenaz AKDENİZ; ilçemizde gerçekleştirilen deneme sınavlarında dereceye giren öğrencilerimiz ve 1.dönemde sınıf 1.si olan öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Okul müdürümüz Sayın Haydar Nuri TOPAL tüm öğrencilerimizi tebrik ederek öğrencilerimize iyi tatiller temennisinde bulundu.


19-01-202419-01-2024